Hvidevareservice & reparation i hele landet - Alle hårde hvidevarer

Velkommen til din foretrukne service inden for reparation af hvidevarer!

Med mere end 40 års erfaring i branchen kan du trygt kontakte Aktiv Hvidevareservice, næste gang du behøver hjælp med service og reparationer af dine hvidevarer.

Landsdækkende hvidevareservice og reparation

Vi bestræber os altid på at yde den bedst mulige service for vores kunder. Derfor har vi afdelinger i hele Danmark, så vi hurtigt kan køre ud og reparere hvidevarer hos dig.

For at give dig en god og effektiv hvidevareservice opkræver vi ikke gebyr for kørsel, uanset hvor i landet du har behov for reparation af hvidevarer.
Vi kører gerne ud og hjælper både private, virksomheder og offentlige institutioner.

Kvalitet til konkurrencedygtige priser

Vi sørger hele tiden for, at vores medarbejdere er efteruddannede på kurser og lignende, så vi hele tiden holder os opdateret i forbindelse med den nyeste teknologi.

Desuden har vi mere end 40 års erfaring bag os, hvilket betyder at du kan få hjælp til alle typer service og reparationer af hvidevarer.

Vores hvidevareservice og reparationer af hvidevarer holder i mange år, og derfor yder vi altid to års reklamationsret på alle vores reparationer.

Aktiv Hvidevareservice
Vi arbejder med hvidevareservice og reparationer af følgende:

Før du bestiller en servicetekniker til din næste hvidevarer reparation, kan du kigge lidt rundt her på siden og få råd og tips med på vejen helt gratis. Du er også altid velkommen til at kontakte os for først at få lidt vejledning.

Du kan nå os på tlf.: 70 10 10 05 eller på mail: service@ahs.dk