Service og reparation
af opvaskemaskiner

Reparation af opvaskemaskiner

Har du problemer med din opvaskemaskine? Vil du gerne have det løst hurtigt, effektivt og til konkurrencedygtige priser? – Så er du kommet til det helt rette sted. Ved Aktiv Hvidevareservice er vi nemlig eksperter inden for reparation og service af opvaskemaskiner.

Få en professionel service af din opvaskemaskine

Mange vælger at skifte deres dyre hvidevarer ud, så snart der er det mindste problem med dem. Dette er i de fleste tilfælde slet ikke nødvendigt, da man kan foretage en reparation af opvaskemaskinen, så den bliver så god som ny igen.

Ofte kan forsikringsselskabet til og med dække omkostningerne, og med vores landsdækkende service af opvaskemaskiner har det aldrig været lettere at få hjælp.
Her på siden kan du se, hvor din nærmeste servicetekniker er, og når du først har kontaktet os, kan vi køre ud til dig i hele landet og sørge for en effektiv og hurtig reparation af din opvaskemaskine.​

Service og reparation af opvaskemaskine i hele landet

Før du beslutter dig for, om du overhovedet behøver, at vi kører ud til dig, er du altid velkommen til at ringe til os, så giver vi dig den bedst mulige vejledning.

I mange tilfælde behøver du ikke at foretage en reparation af opvaskemaskinen, hvis der er noget galt. Det kan nemlig skyldes mange forskellige ting som for eksempel en for høj dosering af afspændingsmiddel, forkert saltdosering eller meget andet.

Som din foretrukne hjælp når det kommer til service og reparation af opvaskemaskiner, kan du trygt ringe til os på telefon 70 10 10 05 eller skrive på mail: service@ahs.dk så kan vi rådgive dig eller lave en aftale.

Vi yder reparation af alle brands indenfor hårde hvidevarer

Bestil en servicetekniker hvis uheldet er ude

Vi dækker hele Danmark
Bestil en servicetekniker