Service og reparation
af professionelle maskiner

Service af professionelle maskiner tilbydes i hele Danmark

Ved Aktiv Hvidevareservice garanterer vi dig en professionel og hurtig service og reparation af professionelle maskiner. Vores dygtige og erfarne serviceteknikere er klar til at hjælpe dig med alle former for opgaver i forbindelse med service og reparation af professionelle maskiner.

Vi reparerer alle typer af professionelle maskiner

Vi har mere end 40 års erfaring med reparation af professionelle maskiner, og derfor tør vi godt love, at vi kan hjælpe dig, uanset hvad skaden er, og uanset hvilken type eller mærke dine professionelle maskiner er.

Når vi foretager reparationer af professionelle maskiner, står vi for at lave takseringen med forsikringsselskaber. Så behøver du ikke at bekymre dig om dette.

Vi står for reparation af professionelle maskiner i hele landet

Vi har serviceafdelinger placeret over hele landet. Det er din garanti for altid at kunne få service af dine professionelle maskiner med meget kort varsel.

Før vi går i gang med en service af dine professionelle maskiner vurderer vi altid, om det kan svare sig at skifte reservedelene, eller om du bør investere i nye professionelle maskiner. Skulle dette være tilfældet kan vi også stå for leverance af en række af markedets bedste professionelle maskiner.

For at få gode råd eller hjælp fra en servicetekniker kan du kontakte os på telefon 70 10 10 05 eller på mail: service@ahs.dk

 

Vi yder reparation af alle brands indenfor hårde hvidevarer

Bestil en servicetekniker hvis uheldet er ude

Vi dækker hele Danmark
Bestil en servicetekniker