Cookie- og privatlivspolitik på www.ahs.dk

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies / Lokal Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Tredjeparts offentliggørelse
Vi sælger ikke, handler eller på anden måde overfører til dine eksterne personoplysninger din personligt identificerbare information, medmindre vi giver brugerne en forudgående varsel. Dette omfatter ikke webhostingpartnere og andre parter, der hjælper os med at drive vores hjemmeside, udføre vores forretning eller betjene vores brugere, så længe disse parter er enige om at holde disse oplysninger fortrolige. Vi kan også frigive oplysninger, når det er frigivelse, er hensigtsmæssigt at overholde loven, håndhæve vores webstedspolitikker eller beskytte vores eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed. Ikke-personligt identificerbare besøgsoplysninger kan dog gives til andre parter til markedsføring, reklame eller andre anvendelser.

Tredjeparts links
Vi omfatter ikke eller tilbyder tredjepartsprodukter eller -tjenester på vores hjemmeside.

Google
Googles annonceringsprincipper kan opsummeres af Googles annonceringsprincipper. De er sat på plads for at give en positiv oplevelse for brugerne. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en
Vi bruger ikke Google AdSense Advertising på vores hjemmeside.
Google ikke bruger som tredjepartsleverandør cookies til at vise annoncer på vores websted.
Vi har implementeret følgende på hjemmesiden:
Vi sammen med tredjepartsleverandører som Google bruger cookies fra første part (såsom Google Analytics-cookies).

COPPA (Children Online Privacy Protection Act)
Når det gælder indsamling af personlige oplysninger fra børn under 13 år, sætter forældrene kontrol over forældreskabet for børns online beskyttelse af personlige oplysninger (COPPA). Federal Trade Commission, USA’s forbrugerbeskyttelsesagentur, håndhæver COPPA-reglen, som beskriver, hvilke operatører af websteder og online-tjenester der skal gør for at beskytte børns privatliv og sikkerhed online.
Vi sælger ikke specifikt til børn under 13 år.

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun data behandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: service@ahs.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Aktiv Hvidevareservice
Fredsted A/S Tværskiftet 4
8330 Beder
Telefon: 70 10 10 05
Email: service@ahs.dk