Service og reparation
af komfurer, ovne & kogeplader

Service af komfurer, ovne & kogeplader tilbydes i hele Danmark

Ved Aktiv Hvidevareservice er vi specialister i at udføre reparation og service af komfurer, ovne & kogeplader. Igennem mere end 40 år har vi repareret komfurer, ovne & kogeplader hos både private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi vil også hellere end gerne hjælpe dig.

Landsdækkende service og reparation af komfurer, ovne & kogeplader

Med vores landsdækkende service af komfurer, ovne & kogeplader er du altid garanteret hurtig reparation af dit komfur, ovn eller kogeplader, hvis skaden skulle være sket. Vi bestræber os på altid at udøve den bedst mulige service. Når vi reparerer Komfurer, ovne & kogeplader, sørger vi for altid at lave taksering via dit forsikringsselskab.

Udover at udføre reparation og service af Komfurer, ovne & kogeplader kan vi også levere en helt nyt komfur, ovn eller kogeplader til dig i hele landet. Vi rådgiver dig naturligvis altid bedst muligt. Så ved du, om det kan svare sig at reparere dit nuværende komfur, ovn eller kogeplader, eller om du skal investere i et nyt.

Vi kan levere et stort udvalg af energieffektive komfur, ovn eller kogeplader og meget andet. Vi leverer altid gode hvidevarer til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for reparation og service af komfurer, ovne & kogeplader

Vi har så stor erfaring med at reparere komfurer, ovne & kogeplader, at vi lover dig, at vi kan hjælpe dig, uanset hvilket mærke og hvilken type komfur, ovn eller kogeplader, du har.

Vi arbejder blandt andet med Gram, Electrolux, Siemens, SMEG, Gorenje, Samsung, AEG, Miele, Bosch, LG, Whirlpool.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 70 10 10 05 eller på mail: service@ahs.dk så kan vi fortælle dig meget mere om vores service af komfurer, ovne & kogeplader og reparation af komfurer, ovne & kogeplader.

Vi yder reparation af alle brands indenfor hårde hvidevarer

Bestil en servicetekniker hvis uheldet er ude

Vi dækker hele Danmark
Bestil en servicetekniker