Service og reparation
af vaskemaskiner

Reparation af vaskemaskiner udføres professionelt

Ved Aktiv Hvidevareservice garanterer vi dig en professionel og hurtig service og reparation af vaskemaskiner. Vores dygtige og erfarne serviceteknikere er klar til at hjælpe dig med alle former for opgaver i forbindelse med service og reparation af vaskemaskiner.

Vi reparerer alle typer af vaskemaskiner

Vi har mere end 40 års erfaring med reparation af vaskemaskiner, og derfor tør vi godt love, at vi kan hjælpe dig, uanset hvad skaden er, og uanset hvilken type eller mærke din vaskemaskine er.
Vi arbejder blandt andet med BrandtHooverZanussiBloombergElectroluxSiemensSMEGGorenjeSamsungAEGMieleBoschLGWhirlpool.

Når vi foretager reparationer af vaskemaskiner, står vi for at lave takseringen med forsikringsselskaber. Så behøver du ikke at bekymre dig om dette.

 

Vi står for reparation af vaskemaskiner i hele landet

Vi har serviceafdelinger placeret over hele landet. Det er din garanti for altid at kunne få service af din vaskemaskine med meget kort varsel.

Før vi går i gang med en service af din vaskemaskine vurderer vi altid, om det kan svare sig at skifte reservedelene, eller om du bør investere i en ny vaskemaskine. Skulle dette være tilfældet kan vi også stå for leverance af en række af markedets bedste vaskemaskiner.

For at få gode råd eller hjælp fra en servicetekniker kan du kontakte os på telefon 70 10 10 05 eller på mail: service@ahs.dk
Vi kører gerne ud til service og reparation af vaskemaskiner for både private, erhverv og offentlige institutioner i hele landet

Vi yder reparation af alle brands indenfor hårde hvidevarer

Bestil en servicetekniker hvis uheldet er ude

Vi dækker hele Danmark
Bestil en servicetekniker