Service og reparation
af emhætter

Reparation af emhætter

Har du problemer med din emhætte? Vil du gerne have foretaget en billig reparation uden at skulle købe en helt ny emhætte? I så fald er du kommet til den helt rette side. Her ved Aktiv Hvidevareservice kan du nemlig få gode råd og tips til, hvad årsagen kan være til, at der er problemer med din emhætte.

Tips og gode råd i forbindelse med din emhætte

For at yde en ekstra god service er vi altid glade for at kunne give dig tips og råd med på vejen. Du kan læse mere omkring service og reparation af emhætter her på siden, og du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have hjælp.

Skulle det være sådan, at du har brug for at få professionel hjælp ud til dit hjem, er vi også eksperter inden for service og reparation af emhætter. Du kan altså trygt kontakte os, næste gang du behøver hjælp med en reparation af emhætten.​

Landsdækkende service og reparation af emhætter

Ved Aktiv Hvidevareservice får du hurtig, effektiv og professionel hjælp til din service af emhætter. Vi har afdelinger i hele landet, så vi hurtigt kan rykke ud for at hjælpe dig.

Vi arbejder både for private, erhverv og offentlige institutioner, og vi arbejder med alle typer og modeller inden for emhætter som for eksempel: Thermex, Voss, Electrolux, Siemens, Gorenje, Asko, AEG, Miele, Bosch, Whirlpool og mange flere.

Før du overhovedet ved, om du bør booke en servicetekniker til eventuelt reparation af din emhætte, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 10 10 05 eller på mail: service@ahs.dk

Vi yder reparation af alle brands indenfor hårde hvidevarer

Bestil en servicetekniker hvis uheldet er ude

Vi dækker hele Danmark
Bestil en servicetekniker