Service og reparation
af køleskabe & fryseskabe

Service af køleskabe & fryseskabe tilbydes i hele Danmark

Ved Aktiv Hvidevareservice er vi specialister i at udføre reparation og service af køleskabe & fryseskabe. Igennem mere end 40 år har vi repareret køleskabe hos både private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi vil også hellere end gerne hjælpe dig.

Landsdækkende service og reparation af køleskabe & fryseskabe

Med vores landsdækkende service af køleskabe & fryseskabe er du altid garanteret hurtig reparation af dit køleskab, hvis skaden skulle være sket. Vi bestræber os på altid at udøve den bedst mulige service. Når vi reparerer køleskabe eller fryseskabe, sørger vi for altid at lave taksering via dit forsikringsselskab.

Udover at udføre reparation og service af køleskabe & fryseskabe kan vi også levere helt nye køleskabe eller fryseskabe til dig i hele landet. Vi rådgiver dig naturligvis altid bedst muligt. Så ved du, om det kan svare sig at reparere dit nuværende køleskab eller fryseskab, eller om du skal investere i et nyt.

Vi kan levere et stort udvalg af energieffektive køleskabe, frysere og meget andet. Vi leverer altid gode hvidevarer til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for reparation og service af køleskabe & fryseskabe

Vi har så stor erfaring med at reparere køleskabe & fryseskabe, at vi lover dig, at vi kan hjælpe dig, uanset hvilket mærke og hvilken type køleskab eller fryseskab, du har.

Vi arbejder blandt andet med Gram, Electrolux, Siemens, SMEG, Gorenje, Samsung, AEG, Miele, Bosch, LG, Whirlpool.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 70 10 10 05 eller på mail: service@ahs.dk så kan vi fortælle dig meget mere om vores service af køleskabe & fryseskabe og reparation af køleskabe & fryseskabe.

Vi yder reparation af alle brands indenfor hårde hvidevarer

Bestil en servicetekniker hvis uheldet er ude

Vi dækker hele Danmark
Bestil en servicetekniker