Reparation af ovne og kogezoner

Det er meget normalt, at en ovn med tiden bliver slidt og får diverse forskellige skader. Ofte kan du få den repareret til fornuftige priser, så du ikke behøver at betale mange penge for at købe og installere en ny ovn.

Ved Aktiv Hvidevareservice har vi valgt at specialisere os i blandt andet service og reparation af ovne.

Vores reparation og service af ovne

Vi har mere end 40 års erfaring med reparation af ovne, så du kan trygt kontakte os, næste gang du har et problem med din ovn.

Vi kan stå for service og reparation af alle former for ovne. Vi arbejder for eksempel med mærkerne: Voss, Gram, Electrolux, Siemens, SMEG, Gorenje, Samsung, Asko, AEG, Miele, Bosch, Whirlpool og mange flere.

Få foretaget service og reparation af ovne hos os

For at kunne give den bedste service, når det kommer til reparation af ovne, så har vi valgt at placere forskellige afdelinger i hele landet. Dette er for at vi hurtigt og effektivt vil kunne hjælpe på et landsdækkende plan.

Vi kører ud til reparation af ovne for både private, virksomheder og offentlige institutioner, og vi kan også stå for kontakten med forsikringsselskaberne, hvis dette skulle være nødvendigt.

​Vil du vide mere om vores arbejde med reparation af ovne eller bestille en servicetekniker? Ring til os på tlf.: 70 10 10 05 eller skriv på mail: service@ahs.dk så kan vi tage en snak om det.

Reparation microovn
Reparation komfur