Reparation af komfur og emhætter

Har du problemer med dit komfur? Vil du gerne have foretaget en billig reparation uden at skulle købe et helt nyt komfur? I så fald er du kommet til den helt rette side. Her ved Aktiv Hvidevareservice kan du nemlig få gode råd og tips til, hvad årsagen kan være til, at der er problemer med dit komfur eller din emhætte.

Tips og gode råd i forbindelse med dit komfur

For at yde en ekstra god service er vi altid glade for at kunne give dig tips og råd med på vejen. Du kan læse mere omkring service og reparation af komfur her på siden, og du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have hjælp.

Skulle det være sådan, at du har brug for at få professionel hjælp ud til dit hjem, er vi også eksperter inden for service og reparation af komfur og emhætter. Du kan altså trygt kontakte os, næste gang du behøver hjælp med en reparation af komfuret.​

Landsdækkende service og reparation af komfur

Ved Aktiv Hvidevareservice får du hurtig, effektiv og professionel hjælp til din service af komfuret. Vi har afdelinger i hele landet, så vi hurtigt kan rykke ud for at hjælpe dig.

Vi arbejder både for private, erhverv og offentlige institutioner, og vi arbejder med alle typer og modeller inden for komfurer og emhætter som for eksempel: Thermex, Voss, Electrolux, Siemens, Gorenje, Asko, AEG, Miele, Bosch, Whirlpool og mange flere.

Før du overhovedet ved, om du bør booke en servicetekniker til eventuelt reparation af komfur, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 10 10 05 eller på mail: service@ahs.dk

Reparation ovn
Reparation emhætte