Reparation af fryseskabe i hele Danmark

Har du problemer med dit fryseskab eller din fryser? Larmer det? Lugter det? Er temperaturen i fryseren for høj, eller er den svær at åbne? Så tilbyder vi service af fryseskabe. Det er uundgåeligt, at du med tiden vil kunne opleve problemer med din fryser, men dette behøver heldigvis ikke at betyde, at du skal ud at købe en ny.

Vi kan hjælpe dig med en professionel service og reparation af fryseskabe og din fryser, så den bliver så god som ny igen.

Landsdækkende service af fryseskabe

Ved Aktiv Hvidevareservice vil vi gerne være din foretrukne hjælp i hele landet, når det kommer til service og reparation af fryseskabe.

Vores dygtige medarbejdere har mere end 40 års erfaring i branchen. Vi har arbejdet med service af fryseskabe og reparation af fryseskabe for både private, erhverv og offentlige institutioner, og vi vil også gerne hjælpe dig med en professionel service.
Vi arbejder med alle typer og mærker af frysere og fryseskabe, og vi har afdelinger i hele landet, så vi hurtigt kan rykke ud.

Vejledning i forbindelse med reparation af fryseskabe

Selvom du blot behøver råd og vejledning i forbindelse med reparation af fryseskabe, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan naturligvis også booke en servicetekniker til at komme ud at hjælpe til med en professionel service af fryseskabe. Du kan kontakte os på telefon.: 70 10 10 05 eller på mail: service@ahs.dk

Reparation fryser